7 Mart 2012 Çarşamba

merhaba, hello, hii....

Blog güncelleme en son tarihi epey bi olunca nasıl başlayacağımıda bilemedim. Aslen hiçte boş durmuyorum ama ne yazık ki oldukça yavaş ve yayına almadan ilerliyorum diyebilirim.Bir oyuncak ev kestirdim marangoza odalar istediğimden ne yazık ki küçük oldu ama yinede mini bir dünya aşkıyla ilerlemekteyim:)Bir kaç fotoğrafla giriş yapayım dedim sonra ölçüler ve ilerlemelerle inşallah güncellemelere devam edebileceğimi umuyorum.
Resimler bir hata mevcut ama yazmaya başlamam lazımdı daha iyileri yakında ilgilenenler için gelecek. Dört ana oda ve en çok istediğim çatı katı mevcut.Oda geçişleri kapı boşlukları ve kat geçişleriyle mevcut.Malzeme sunta.Önden ana iki kapak olarak açılıyor.Daha rahat çalışabilmek adına ana kapıları ve ara katları sabitlemedim.Çatı katıda üstte doğru menteşelerle sabitlenerek açılır kapanır hale gelecek.
Dış cepheyi elimde bulunduğu için bu renkle boyadım fakat çokta beğenmedim.Dış cephe duvarı pütürlü olması için boyadan önce tutkal darbeleri ile boyadım fakat renkte kararsız kalınca bıraktım.Cam çerceve kasalarını çıtalardan kestim.Ve mutlaka dış cephede ahşap panjurlar istiyorum. Su basmanı bölümü için tuğlalar döşedim.Tuğlaları bu sefer fimo ile çalıştım.

Birde ana kapı çalıştım.Şimdilik bu kadar aslen iç dekor şu anda nerdeyse bitmiş durumda duvar kağıtları, elektrik tesisatı onlarıda yakında yayına alacağım.Sizlere kolay gelsin ama lütfen bana da ::)))

10 yorum:

  1. çok şeker görünüyor daha şimdiden, bitmişini heyecanla bekliyorum Kondor; kolay gelsin tabii :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne çabukta hoşgelmişsiniz :)) çok mutlu oldum.Hemencik akşam olsun eve gideyim fotolar çekeyim..Hıınn ana artele gaz geldi:))))

      Sil
  2. süper bi şey olacak sanırım,merakla bekliyorum,kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  3. Önce "şükür kavuşturana" :)
    Hepimizi meraka sürükleyen bir yazıyla dönmüşsün, fazla merakta bırakma olur mu :)

    YanıtlaSil
  4. haydi bakalım bekliyoruuuz:)))

    YanıtlaSil
  5. son halini çok merak ettim, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldin canım. Gözümüz yollarda kaldı. Hadi daha fazla meraklandırma bizi. Daha büyük fotoğraflarla bitmişini de bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  7. Şükür vallahi BANUCA .Ne güzel şeyler demişsiniz sağolasınız.

    YanıtlaSil
  8. OOO Kondorcuğum, 2. yazın bile gelmiş hadi devamı gelsin bu kadar ara verme bir daha hele ki böyle bir projeye başlamışken sakın ara verme:)

    YanıtlaSil
  9. Güzel eserler blguma beklerim arkadaslar http://harunkorkmazminyaturesyalar.blogspot.com/

    YanıtlaSil