7 Aralık 2010 Salı

ÇOCUKLARLA, ÇOCUKLAR İÇİN.

10.marifet.org takip edenler bilir arşivimi halka açtım.Uluslararası ilişkilerde vardır böyle beyanlar , onlara özendim:).İlki desenler, şablonlar üzerineydi ikinciside etamin örneleriyle ilgiydi.Herkez gider mersine ben gider tersine hani konu önce blogta açılır sonra duyrulur bende bu sefer tersten gitmeye bir dur demek için buraya yazdım.Ama asıl sebep bu sefer ki arşivin konusunun çocuklar olması idi.Oyuncak çalışmalarının arasına yakışır diye düşündüm.
Kızıma boyayı, kalemi çok erken verdim.Hatta 1 yaşına yakındı pisliğine aldırış etmeden ilk suluboya ile tanıştırdım.Teknik olarak suluboya bana zor geldiği içindir belkide.Aldığım boyama kitabının hesabı yoktur. Ama yinede internet üzerinden çıktı almak koşulu ile bir sürü etkinlik için araştırma yaparım.İşte şimdi o linklerden belki sebeplenirsiniz diye sizede bi demet sunayım istedim.(Sunumda TV türkü programı gibi oldu.)


*** .Paint Book::Boyama sayfaları için sıkı bir arşiv daha.

*** Activiy village:: Sadece boyama sayfaları ile sınırlı bir site değil.Çizgi çalışmaları,kesme alıştırmaları,çocuk sudokusu ve daha bir sürü faaliyet daha.


*** KIRIN:
Eğer renkli çıktıları alır sabırla kes yapıştır yaparım derseniz bu en çok sevdiğim sitelerden biri şu anda piknik sepetini yapıyorum mesela.Harika karton oyuncaklar.

*** Angelfire.com:
Kağıt bebekler ve giysileri çocukken en sevdiğim oyunlar arasındaydı.

*** BetsyMcCall:: Buradaki bebek kıyafetleride yılların moda durumuna göre kategorilenmiş.
*** Dookiepoo:: Daha fantastik dizayn edilmiş kağıt oyuncaklar için bir sitede burası. Minyatür eşyalar içinde burdan yardım alabilirsiniz.

Bu iş böyle gider sonu yok beden sadece bir kaçı

3 yorum:

  1. kondorcum nerelerdesin, ilk gerçek minyatürümü yaptım ama sen yoksun, gelince yorum bırakmayı unutma canımcım:)) merakla bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  2. boya konusunda ben de erken davrandım oğluma, şimdi kendini ressam sanıyor:) birde benle birlikte birşeyler yapıyor hobi odamda, çok hayalci, geçenlerde bana temizlik robotu yapmış, pet şişeye ipler lastikler yapıştırmış bayıldım vallaki (oğlumun deyimiyle)aslında vayyaki
    görüşürüz...

    YanıtlaSil
  3. Burada güzel makaleleriniz var! Burada ev satın almak veya diğer finansman ihtiyaçlarını karşılamak için% 2 oranında kredi arayan biri varsa, 247officedept@gmail.com adresinden Bay Benjamin ile ayrıca Whats-App + 1-989-394-3740 üzerinden iletişime geçmenizi istiyorum. Bay Benjamin, pazara ilk alıcı olarak giriyordum. Doğal olarak ihtiyaçlarım biraz farklıydı ve bir sürü sorum vardı. Bana ön onay mektubumu göndermeden önce, ne anlama geldiği ve nelerin değişebileceği konusunda benimle konuşmak için aradı. Kendisini hemen hemen her saatte e-posta ve kısa mesaj yoluyla bana sundu. Çok duyarlı ve bilgiliydi. Aynı zamanda çok açık sözlü. Kapanış saati ve diğer detaylarla ilgili beklentilerimin neler olduğunu kendisine anlattım. Bu beklentileri karşılayacağını söyledi ama onları aştı. O kadar çabuk kapattım ki emlakçım ve satıcı elbette bu konuda heyecanlandı. Ancak bir alıcı olarak Benjamin'in kredi teklifi sürecinden geçmekten memnuniyet duydum. Ön onaydan kapanışa kadar yolculuk o kadar sorunsuz geçti ve kendimi şanslı sayıyorum çünkü korku hikayeleri duydum. Kredi arayan herkese tavsiye ederim. Her şey elektronik olarak amaca uygun ve güvenli bir şekilde ele alındı

    YanıtlaSil