3 Kasım 2010 Çarşamba

MUTFAK + BAHÇE SON


Bitti mi? evet bitti düşündüğüm objelerin bir kısmını yapmış olarak diğer kısmını yapamadan ve hiç aklımda olmayanları çalışarak bitti. Aslında halen yapamadıklarımı koyabilecek alan mevcut ama galiba artık "tamam" dediğim noktaya geldik. Belki zamanla eklemelerim olur pek huyum değildir yarım kalanı tamamlamak o yüzden bitti olarak tanımlamak bana daha uygun geliyor.
Gelen olarak çoğu şeyi yayınlamış durumdayım ama yine son bir kaç foto ve genel düzenleme için bir kaç kare eklemek istedim.Fotoğraf çekimleri için genellikle pek itina göstermem ve sefer gündüz ışığıydı fondu birşey ayarlamaya çalıştım.Sonuç: fotoğrafları hiç beğenmediğim gibi bilg. aktarımdan sonra objektifteki minik parmak izlerini görebildim:(

Biraz ışık ayarıyla olayı gidermeye çalıştım. Artık ne kadar olduysa diyelim.Fotolara boyutları belirleyebilecek bir obje koymayı unutmuşum.Memnuniyetsizliğime rahmen konuyu yayına aldım.Aman ne güzel nerde bi olumsuzluk onu yazdım şükür yani.İnsan galiba kendine ait en mükemmeli elde etmek gayretinden olsa gerek küçük bi mutluluğunu bile bed tribe rahat bağlayan bi varlık en güzeli gelin seyredelim amaan sende yani.

Küçük karede su bidonun dönüşümü yapılmamış ana maddesi mevcut.Dikkatinize şekebileceğinizi düşündüğüm için ekledim.

Bahçeye gelince; zeminini taş ve biraz yapraklandırma dışında fotoda çokta seçilmeyen küreyi ekleyerek bitirdim.Yeni KÜÇÜK DÜŞLERDE görüşmek üzere

8 yorum:

  1. Harika ama tek resimle olmaz ayrıntıları daha yakından görmek için sabırsızlanıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Esencim aslında her açıdan bir fotoğrf karesi var resimler üstüne tıklandığında büyüyor ayrıntılar tabiyki netleşiyor.bu arada 5 ayrı açıdan foto yeter diye düşünmüştüm.Sen tek resimle olmaz deyince kafamda karıştı bilemedim yahu :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Kondor.
    Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum.
    Bende yaklaşık bir yıldır minyatürle ilgileniyorum.
    Sizin çalışmalarınızda baya ilginç ve güzel
    ayrıntılı anlatımlarınızda bir başka özelliğiniz.
    Ben bu kadar anlatım detayına girmemiştim.Ama istek olursa, öğrenmek isteyen olursa yardımcı oluyorum.
    Bloğumu ziyaret edip sizin gibi ustadanda yorum almak istiyorum.
    Görüşmek üzere şimdilik hoşcakal.

    www.ozdenceyhan.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. estafurullah Özden Bey ne demek usta ay utandım inanın kendimce mutlu olmaya çalışmaktan başka birşey değil minyatür hemen blogunuza gidiyorum.

    YanıtlaSil
  5. ne zamandır ugramıyordum.neler kaçırmışım gerçekten minyatür ilgimi çeken bişey degildi ama sizn yaptıklarınızda sanki orda küçük insanlar yaşıyormuş ki bakması çok keyifli resimleri büyütüp her ayrıntıya bakıyorum ordaki dagınıklıga doyamadım tat veren yanıda bu galiba ellrinize saglık

    YanıtlaSil
  6. EVET TUHAFTIR MAVİ SOFRA EVİMİZ OLSA DAĞINIKLIĞA DAYANAMAYIZ GEL GÖR Kİ MİNYATÜRDE DAĞINIKLIK GARİP Bİ BAKMAYA DOYAMAMA HİSSİNİ BENDEDE YARATIYOR:)

    YanıtlaSil
  7. Mrb sayın kondor,
    Geçen ay bloğunuzu ziyaret edip yorum bırakmıştım.Aynı işle uğraştığımız için bloğuma davet etmiştim ve cevaben hemen bloğuma bakacağınızı belirtmiştiniz.
    Bloğuma geldinizmi??Bir yorumunuzu veya izleme kaydınızı göremedim. Başka bir blog adıyla felanmı geldiniz bilemiyorum
    İyi günler :)))

    YanıtlaSil
  8. Burada güzel makaleleriniz var! Burada ev satın almak veya diğer finansman ihtiyaçlarını karşılamak için% 2 oranında kredi arayan biri varsa, 247officedept@gmail.com adresinden Bay Benjamin ile ayrıca Whats-App + 1-989-394-3740 üzerinden iletişime geçmenizi istiyorum. Bay Benjamin, pazara ilk alıcı olarak giriyordum. Doğal olarak ihtiyaçlarım biraz farklıydı ve bir sürü sorum vardı. Bana ön onay mektubumu göndermeden önce, ne anlama geldiği ve nelerin değişebileceği konusunda benimle konuşmak için aradı. Kendisini hemen hemen her saatte e-posta ve kısa mesaj yoluyla bana sundu. Çok duyarlı ve bilgiliydi. Aynı zamanda çok açık sözlü. Kapanış saati ve diğer detaylarla ilgili beklentilerimin neler olduğunu kendisine anlattım. Bu beklentileri karşılayacağını söyledi ama onları aştı. O kadar çabuk kapattım ki emlakçım ve satıcı elbette bu konuda heyecanlandı. Ancak bir alıcı olarak Benjamin'in kredi teklifi sürecinden geçmekten memnuniyet duydum. Ön onaydan kapanışa kadar yolculuk o kadar sorunsuz geçti ve kendimi şanslı sayıyorum çünkü korku hikayeleri duydum. Kredi arayan herkese tavsiye ederim. Her şey elektronik olarak amaca uygun ve güvenli bir şekilde ele alındı

    YanıtlaSil